NEWS
blog

De ce să investești în Dubai?Economie stabilă


Economia unei țări determină succesul sau eșecul afacerilor. Dacă economia este în creștere, atunci nu există nicio îndoială că afacerile vor evolua într-un mod pozitiv. Încercată de greutățile pandemiei, economia Dubaiului s-a dovedit a fi cea mai stabilă dintre toate.

Un oraș sigur

Datorită faptului că orașul este foarte bine securizat cu ajutorul camerelor de supraveghere monitorizate de către poliție, Dubai este un oraș cu rata criminalității zero. Așdar, poți locui aici, în siguranță. Ca de exemplu, legile precum pedepsele foarte dure pentru condusul sub influența alcoolului, departamentele speciale pentru siguranța femeilor și a copiilor și politica armelor interzise, fac din Dubai unul dintre cele mai sigur orașe din lume.

Taxe zero pe veniturile din proprietăți


În Dubai, nu trebuie să te preocupi cu privire la plata impozitelor anuale pe proprietate. Odată ce ai achiziționat un imobil și ai plătit taxele aferente, vei fi scutit de toate obligațiile care vin odată cu procurarea proprietății într-un oraș mare.

Dezvoltare și inovare continuă


Fie că vorbim despre cea mai înaltă clădire din lume sau de insulele artificiale, Dubai a fost mereu în fruntea listei atunci când vine vorba despre dezvoltare și construcții. Orașul a uimit întotdeauna lumea prin infrastructura sa puternică și prin arhitectură avangardistă.

Randament ridicat al investiției


Investitorii imobiliari care aleg Dubai se bucură de o rentabilitate a investiției foarte bună, mult peste așteptările acestora. Astfel, investițiile în imobiliarele din Dubai produc randamente ridicate de închiriere, de până la 8% pe an, ceea ce este mult mai mare în comparație cu alte orașe din întreaga lume, precum New York City, Hong Kong și Londra. Persoanele care investesc în proprietățile din Dubai beneficiază de rate flexibile, adaptate situației lor financiare, în timp ce rata dobânzii este de 4,5% pentru rezidenți și 5,5% pentru nerezidenți. Creșterea populației din UAE influențează în cele din urmă și cererea de case noi.

Infrastructură puternică


Unul dintre aspecte care a scos în evidență acest oraș este infrastructura sa puternică. Aeroportul Internațional Dubai a pretins a fi unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi din lume. Portul Jabel Ali este cel mai mare port artificial din lume când vine vorba de porturi maritime.

Prețuri rezonabile


Ceea ce face ca Dubaiul să fie unul dintre cele mai atractive orașe din lume când vine vorba de investiții imobiliare este faptul că prețurile pe metru pătrat ale proprietăților sunt mult mai mici decât în multe alte orașe. Acest lucru face locația mult mai accesibilă pentru a deține proprietăți de calitate.

Viza de investitie


Unul dintre marile avantaje care încurajează investitorii străini să investească în acest oraș este viza de rezidență, pe care o pot solicita dacă au un minim de 750 000 AED în investiții imobiliare. În plus, Emiratele Arabe Unite au anunțat recent că investitorii străini vor putea obține o viză de ședere de 10 ani.

Proprietatea liberă


De asemenea, unul dintre motivele majore pentru care ar trebui să investiți în Dubai este imobilul în regim de proprietate liberă, unde investitorii străini pot cumpăra proprietăți din Dubai în diferite zone, ceea ce este foarte benefic pentru rezidenții străini, deoarece le permite să dețină proprietatea completă asupra imobilului. Ei pot vinde, închiria sau locui în proprietate, iar aceasta poate fi dată spre moștenire.

Industria turismului în plină expansiune


Dubai este considerată una dintre destinațiile turistice de top din lume, datorită arhitecturii sale futuriste. Acest lucru face din Dubai un loc atractiv și perfect pentru investițiile străine directe, în special în sectorul imobiliar, unde investitorii pot obține un ROI și rate de creștere ridicate.

Opțiuni de investiții


Dubai oferă o varietate de opțiuni privind investițiile din piața imobiliară, unde poți investi diverse segmente, precum proprietăți rezidențiale, hoteluri, room service sau apartamente.

Populație într-o continuă creștere


Ceea ce face piața imobiliară din Dubai atractivă este faptul că orașul are cea mai rapidă creștere a populației din lume, cu o rată de aproximativ 10,7% anual. Datorită infrastructurilor, creșterii economice rapide, siguranței, reglementărilor și frumuseții arhitecturale, este considerată o alegere de top pentru mulți oameni din întreaga lume. Există mai mult de 120 de naționalități în Dubai, ceea ce face ca oamenii din întreaga lume să se simtă bineveniți.